Allt inom Måleri i Göteborg

Vi är ett väletablerat Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målningsarbeten vid nyproduktion, ombyggnationer samt underhåll och service-jobb. Hos oss hittar du en trygg och flexibel måleripartner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten.

Vi sätter färg på tillvaron

Gillholm & Staf Måleri AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och byggföretag i hela Göteborg med omnejd.

Trevligt bemötande

Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer ska vi skapa samt bibehålla långvariga goda relationer. Idag  jobbar vi med återkommande kunder samt genom rekommendation. Tack vare noggrannhet, engagemang och kunskap har vi tagit oss dit vi är idag så vi fortsätter på den inslagna vägen. Goda referenser finns.

Yrkesskicklig personal

Gillholm & Staf Måleri AB är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Fördelen för dig som kund är att du får trygghetsgaranti på 2 år på utförda arbeten samt opartisk bedömning. Vi är även auktoriserade att utföra brandskyddsmålning samt epoximålning av golv. Företaget innehar certifikat för våtrumsmålning vilket borgar för ett tätt och fackmannamässigt utförande vid våtrum och badrumsarbeten.

Ansvar och Trygghet

Vi på Gillholm & Staf Måleri AB använder oss av kvalitetsmaterial från de stora och beprövade färgleverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar. Vi har god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Kontakta en bra målarfirma idag!

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Byte av gammal träpanel m.m till Brf i Björkö

Trapphusrenovering. Brf på Aschebergsgatan, Vasastaden